Dermedica elastische kousen
Vlinders Fitness

Welkom bij Dermedica, specialist in elastische kousen

Dermedica is opgericht door Kelinda Verhaar, zij is in 2008 afgestudeerd als Huid- en oedeemtherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de compressiezorg, met name de medische compressiehulpmiddelen zoals:

  • Therapeutische elastische kousen
  • CircAid medische middelenportret
  • Thoraxbandage
  • Mobiderm

Huidtherapie

Huidtherapie is geregistreerd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG artikel 34). Deze wet geeft regels voor de zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening en patiëntenbescherming. Huidtherapeuten hebben de HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.huidtherapie.nl

Dermedica

Dermedica informeert u vakkundig en geeft een persoonlijk advies. Er wordt ruim de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en uw persoonlijke wensen te bespreken. Uiteraard komen wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet, waarbij er altijd een realistisch beeld gegeven wordt van wat u kunt en mag verwachten van de medische compressiehulpmiddelen. Dermedica werkt alleen met producten waarvan de effectiviteit en veiligheid met wetenschappelijk medisch onderzoek is aangetoond.

Kwaliteitsbevordering

Optimalisering van de kwaliteit van de zorgverlening is een doorlopend proces waarin de betrokkenheid van de patiënt een belangrijke rol speelt. Dermedica is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het kwaliteitsregister van Paramedici.

 Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Dan kunt u bellen naar: 033-8446934

DeeWeeDee